CONTACT

LOOKING FORWARD TO MEET YOU

Vind je niet meteen wat je nodig hebt op onze website en wil je weten hoe we jouw specifiek doel kunnen helpen bereiken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bel ons of stel je vraag hieronder.

We doen ons best je binnen de 48u te beantwoorden.

Let op! Wij gebruiken geen Whatsapp, Messenger of SMS om afspraken te boeken!

 

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

CONTROLEER JE SPAM BOX VOOR ANTWOORDEN

NEWS

KEEP UP TO DATE

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hard to find a rider who is as symmetrical and well coordinated as CD!

CD één van de meest symmetrische en gecoördineerde ruiters!🇬🇧🙌 Charlotte Dujardin becomes the most decorated female British Olympian of all time!

🥉 She wins her SIXTH medal, surpassing Katherine Grainger (rowing) and Kitty McKane (tennis) on five, by taking bronze in the individual dressage.

👏 History!
Lees meerZie minder

Hard to find a rider who is as symmetrical and well coordinated as CD!

CD één van de meest symmetrische en gecoördineerde ruiters!

Gelukkig zijn er een paar goede voorbeelden van hoe het plaatje eruit ziet als de ruiter het makkelijk maakt voor het paard. Het Americaanse team werkt samen met een gespecialiseerde ruiter fysiotherapeut, net zoals het Britse team dit al deed (en bij wie ik mijn opleiding volgde) ter voorbereiding van de Olympische Spelen in 2012. Een onafhankelijke zit, rompstabiliteit en symmetrie liggen aan de basis van een goede houding, en dit voor elk niveau van rijden. Van amateur tot professional, werk aan jezelf en alle paarden zullen er beter van worden.
#Ruiterfysio #Zitlesopderijsimulator #Equiphys
Lees meerZie minder

Gelukkig zijn er een paar goede voorbeelden van hoe het plaatje eruit ziet als de ruiter het makkelijk maakt voor het paard. Het Americaanse team werkt samen met een gespecialiseerde  ruiter fysiotherapeut, net zoals het Britse team dit al deed (en bij wie ik mijn opleiding volgde) ter voorbereiding van de Olympische Spelen in 2012. Een onafhankelijke zit, rompstabiliteit en symmetrie liggen aan de basis van een goede houding, en dit voor elk niveau van rijden. Van amateur tot professional, werk aan jezelf en alle paarden zullen er beter van worden.
#Ruiterfysio #Zitlesopderijsimulator #Equiphys

Comment on Facebook

We miss you at SFE!! Please come over soon xxx

Absoluut! Helemaal mee eens, 🇺🇸 & 🇬🇧 waren top!

Zie die lichtheid op dat voorbeen! Kogel veert maar heel licht door. Heel goed en correct achteraan gedragen! 🤩 Dit is hoe het moet!!!

Manon De Meester wat een verschil he.

Marian Hendriks kijk , zo kan het ook ( zo moet het ook )

Genoten van deze combinatie ❤

Dit ziet er zo goes uit 🥰😍

View more comments

1 week ago
EquiPhys Equestrian Physiotherapy

Ik ben het zo zat beu om dit te zien! En ook al die ruiters die op Facebook Edward Gall en co prijzen voor zijn rijprestaties!!! Vinden jullie dit een voorbeeld??? Shame on you!!!! Lees meerZie minder

Ik ben het zo zat beu om dit te zien! En ook al die ruiters die op Facebook Edward Gall en co prijzen voor zijn rijprestaties!!! Vinden jullie dit een voorbeeld???  Shame on you!!!!Image attachment

Comment on Facebook

Ik heb wel meer verticalen onderhalsen gezien. En juist bij de ruiters die in de 60% bleven hangen veel meer lucht en open hoofd hals.

Oké, dat dus. 😳 Ik wist al niet over wat het allemaal ging in een andere post die ik tegenkwam.

Je ziet het ook heel vaak bij niet professionelen. En maar trekken! Maar niet alleen dat. Er worden ook nog steeds teveel hulpmiddelen gebruikt om die hals maar te plooien en verder hoe het paard loopt, wordt helaas niet naar gekeken. Triest, diep triest. Het zijn ook net die mensen die nog veel likes krijgen, dus hebben ze geen reden om dat te veranderen.

Jolien Franssen dit bedoelde ik gisteren. Diep triest 🤮

Walgelijk!!!

Het is te zot voor woorden…

Nou precies dit dus……….

Wat mij ook opvalt is dat veel paarden in passage net robotjes lijken met een vaste schouder schoft en hals.

De eerste post die ik las vandaag op Facebook, was er eentje van iemand die Edward Gal verdedigde. Ik werd misselijk van de post en nog misselijker van de reacties eronder. Een momentopname is één ding. Een ruiter die bij de top hoort, maar voortdurend paarden achter de loodlijn rijdt, met veel te strenge hand en een achterhand/rug die onvoldoende correct is getraind, dat is iets helemaal anders. Nog altijd veel mensen stellen dergelijke topruiters als hun grote voorbeeld. Meervoud ja, want Edward Gal wordt genoemd, maar is lang niet alleen, gewoon heel erg bekend. En zolang de jury net die prestaties als goed bestempelt, zal dat blijven doorgaan. ‘Ontspanning’ en ‘harmonie’, het is een lachertje. En als die er wel eens is, is de score over het algemeen onterecht laag. Jammer. We doen aan een prachtige sport, maar die is – voor mij – pas prachtig als je samenwerkt met je paard.

Het ergste is… als je mensen uitlegt waarom het slecht is biomechanisch gezien, zeggen ze gewoon 'nouja iedereen doet het dus het zal zo slecht wel niet zijn toch?' Dat is pas heeeeel verontrustend 😔

Ik snap je punt maar aan de andere kant wil jij zeggen dat je paard nooit is knikt? Tis en blijft een moment opname en een fractie van een seconde qua opname.

Wat een gezemel weer. Als ja na al de proeven de slomo beelden bekijkt lopen ze allemaal wel een keer met de bek open of achter de loodlijn. Op social media mensen te kakken zetten is erg makkelijk. Kijk er niet naar als je het niks vind en scroll door als je iets ziet wat je niet aanstaat. Had ik ook moeten doen. Nu al spijt van mijn comment. Goede wedstrijd verder! 🐴❤️

Der zal wel weer een vlieg op zijn borst gezeten hebben. Die arme paarden van die specifieke ruiters toch, hebben al meer vliegen op hun borst gehad dan dat er vissen in de zee zitten…

WAL-GE-LIJK!!! Ik kijk er niet naar.

Ja dit effectief erg om zien 👿

View more comments

Load more