Onze Tarieven

in een notendop

Op deze pagina vind je een prijslijst van al onze diensten.  De tarieven zijn incl. 21% BTW en exclusief km vergoeding.

Alle rekeningen zijn te betalen op de dag van de consultatie, dit kan ook met Payconiq of cash. Indien gewenst kan een factuur opgemaakt worden.

MOCHT JE VERHINDERD ZIJN

Voor je afspraak hebben wij niet alleen de duur van de consultatie in de agenda gereserveerd, maar ook de de tijd om tot bij jou te rijden.

Wij vragen je beleefd om ons minstens 48u op voorhand te verwittigen indien je de afspraak niet zal kunnen nakomen. Dit om ons de tijd te geven om de reisroute aan te passen en een andere klant van op de wachtlijst jouw plaats aan te bieden.

Indien je later dan 48u vooraf annuleert, zijn wij genoodzaakt de volledige consultatie in rekening te brengen, tenzij je zorgt voor een vervangpersoon.

Km Vergoeding

Voor de consultaties op jouw locatie rekenen wij reiskosten aan.

Reiskosten worden berekend via Google maps vanaf Vosselare, snelste route, enkele reis.

Wij adviseren om indien mogelijk met meerdere stalgenoten af te spreken op dezelfde dag. Zo kan je de reiskosten delen.

De reiskosten kunnen enkel gedeeld worden voor klanten op hetzelfde behandelingsadres.

Woon je ver buiten onze regio? Dan is het interessant om een clinic te organiseren bij jou op stal. Bekijk hier de opties.

Onderzoek & Analyse

Behandeling & Training

Onze Begeleidingsmogelijkheden

begeleiding op maat

In de Studio

Je bent welkom in onze volledig uitgeruste studio gelegen te Vosselare, nabij Gent. De studio is een kinesitherapie praktijk die zich volledig richt op ruiters.  Je ontdekt er o.a. Toto Jr de rijsimulator alsook de Flexchair en de Pilates Reformer.

Op Locatie

Behandelingen voor jouw paard en bepaalde andere diensten kunnen ook bij jou op stal gebeuren. Hiervoor speelt de reisroute voor bepaalde diesnten wel een rol. Voor zitlessen te paard of op Toto Jr, hanteren wij de volgende radius:

Clinics zijn ook altijd mogelijk

Online

Nieuw voor 2021 zijn onze online diensten. Om nog meer ruiters en paarden te kunnen helpen kan je online advies krijgen, zoals de video-analyse. Je kan ook je ruiter training online volgen en er zijn nieuwe cursussen in de maak!

Joëlle Steyt

Kinesitherapeute voor paard & ruiter

Ergonomisch zadelpasser